Nixxis - Callcenter softwareHome Middle PostsDe Belgische uitgevers NIXXIS en EFFICY combineren hun technologieën voor CRM-campagnes

De Belgische uitgevers NIXXIS en EFFICY combineren hun technologieën voor CRM-campagnes

De Belgische ondernemingen NIXXIS, uitgever van beheersoplossingen voor callcenters op de 4 continenten en EFFICY, een van de Europese leiders in de xCRM-sector (extended CRM) en uitgever van EFFICY CRM, combineren hun technologieën. De gebruikers leiden hun oproepen om via NIXXIS en kunnen gebruik maken van alle klanteninformatie die in de CRM-software aanwezig is.

De tools van NIXXIS en EFFICY vullen elkaar technologisch aan. De gebruikers van EFFICY CRM leiden hun oproepen om via NIXXIS en kunnen gebruik maken van alle klanteninformatie die in hun CRM-software aanwezig zijn en deze ook rechtstreeks updaten.

De integratie is erop gericht de prestaties van de klantendiensten te verbeteren. De beller wordt makkelijk en snel geïdentificeerd doordat automatisch zijn EFFICY-klantenfiche wordt geopend.

De toegevoegde waarde voor de gebruikers van EFFICY CRM en NIXXIS is des te groter omdat hun eigen diensten aan kwaliteit winnen naarmate het systeem wordt geüpdatet.

Over NIXXIS

Nixxis is leverancier van callcentersoftware sinds 2006. Met 80.000 geïnstalleerde vestigingen en 1 miljard belminuten per maand, heeft de oplossing Nixxis Contact Suite haar betrouwbaarheid al bewezen op 4 continenten.

Dankzij een professionele service van wereldklasse, erkend om haar vakmanschap, kunnen meer dan 1000 klanten permanent terecht bij de dienst die ze nodig hebben. Of het nu gaat om de ergonomie of de functionaliteiten van de oplossing, innovatie blijft het codewoord bij Nixxis.

Meer informatie vindt u op : www.nixxis.com/fr

Over Efficy

Efficy, opgericht in 2005, mikt in 2015 op een omzet van 10 M€. De onderneming telt een honderdtal medewerkers en realiseert een jaarlijkse groei van 30%.

Efficy heeft haar CRM-platform aangepast aan responsive design, een ware troef bij elke mobiliteitsactie. Haar intuïtieve ergonomie behoort tot de beste op de markt. Met haar geavanceerde technologie, haar snelheid en haar “user friendly” dimensie, kan ze beantwoorden aan de behoefte van elke bedrijfstak.

De oplossing EFFICY CRM rust bedrijven uit van elke omvang, van kmo’s tot grote bedrijven, overheidsbesturen en parapublieke instellingen.

Meer informatie vindt u op: www.efficy.com